Midden in de nacht – Guido van Genechten

Midden in de nacht Boek omslag Midden in de nacht
Guido van Genechten
Clavis

Het boek:

Heb jij ook wel eens last van nare dromen? Van een wilde tijger die je nachtrust komt verstoren? Doe dan zoals ik. Sluit dat beest, samen met die nare droom zonder pardon achter slot en grendel, waar ze thuishoren.
En verstop de sleutel onder je hoofdkussen. Zodat je rustig verder kan slapen. Een dromerig prentenboek voor moeilijke slapers.

Juf Sanne zegt:

Wat een bijzonder mooi en geweldig boek is dit! Het  is helemaal in de stijl van Guido van Genechten en toch ook weer compleet iets nieuws. Een prachtig boek waarin veel te ontdekken valt. En nu zijn er al best veel boeken op de markt met het onderwerp slapen. Toch weet Guido van Genechten er weer iets bijzonder origineels van te maken. Chapeau!