Mees Kees op kamp luisterboek – Mirjam Oldenhave

Mees Kees op kamp luisterboek Boek omslag Mees Kees op kamp luisterboek
Mirjam Oldenhave
Luisterboek
Rubinstein

Mees Kees is natuurlijk waanzinnig populair, zodanig dat er zelfs een film van uitgekomen is. In Mees Kees op kamp vertelt Tobias (de ik-figuur) over de avonturen die groep 6 met Mees Kees beleven tijdens de kampweek. Van een meester die het nog moet leren kun je natuurlijk de gekste dingen verwachten zeker als je de vorige boeken kent. Van de directrice moest het vooral een leerzame week worden. Laat dat maar aan Mees Kees over! Mirjam Oldenhave leest haar eigen boek voor en ik vind dat absoluut een pluspunt. Ze doet dit met veel humor en waarschijnlijk precies zoals ze het zelf voor ogen had. Voorlezen is een kunst die niet iedereen beheerst, maar Mirjam Oldenhave beheerst dit op en top. Geen saai moment in je klas als je dit luisterboek opzet.