Materialen bij het boek Igor de Stippelkampioen

De Kinderboekenweek 2013 gaat beginnen! Eén van de leukste boeken die past bij het thema sport en spel (Klaar voor de start!) is Igor de Stippelkampioen. Dit boek gaat over de Stippelspelen, de allerbelangrijkste sportwedstrijd van de wereld voor gestippelde atleten. Igor heeft flink getraind. Eindelijk gaat ook hij naar de Stippelspelen. Maar in welke sport zou zo’n piepkleine, vederlichte atleet uitblinken? Het antwoord op deze vraag vind je in dit spannende (en geestige) verslag van de Stippelspelen.

woordenschatigor01

In opdracht van Clavis, de uitgever van Igor de Stippelkampioen, heb ik samen met Juf Marije en Liesbeth van den Berg extra materialen gemaakt speciaal voor de kinderboekenweek. Je kunt op deze pagina een opsomming van de materialen. Zo staan er woordkaarten, een activiteitenplaat, digibordlessen en een liedje. Zodra je erop klikt, word je doorverwezen naar de site van Clavis waar je de downloads kunt vinden.