Lekker gezond – Patricia Geis

Lekker gezond Boek omslag Lekker gezond
Patricia Geis
Uitgeverij Clavis

Het boek:

Waarom moeten we groenten eten? Waarom staat er niet elke dag spaghetti op tafel? Waarom is ontbijten zo belangrijk? In dit leuke en originele doe-boek ga je zelf boodschappen doen met een winkelmandje. Je koopt lekkere groenten en vlees en nog zoveel meer. daarna stop je alles in de handige boodschappentas en dek je de tafel voor een lekkere en gezonde maaltijd! Een leerrijk en interactief boek over gezonde voeding.

Juf Sanne zegt:

Wat een bijzonder leuk boek. Ik ben echt onder de indruk van deze uitgave. De informatie over gezond eten is zeer zinvol maar toch wat saaie stof voor kinderen. Dit boek maakt het wel leuk en d.m.v. spel leren de kinderen veel over gezond en ongezond. Bij het boek zitten stansvellen met diverse levensmiddelen. Hiermee zijn veel spelsuggesties te bedenken. Het boek is gemaakt van stevig materiaal, heeft grappige illustraties en is zeer bruikbaar in de klas tijdens een project over eten of gezondheid. Een absolute aanrader.