Hoera!? Mijn kind gaat naar school – Manon Abbel & Brigiet Bluiminck

Hoera!? Mijn kind gaat naar school Boek omslag Hoera!? Mijn kind gaat naar school
Manon Abbel & Brigiet Bluiminck
Spectrum

Het boek:

Als je kind 4 jaar wordt, mag het naar school! De auteurs beschrijven met veel humor alles wat je als ouders kunt verwachten. Halen, brengen, BSO, de lunchtrommel. Clubjes, voorleesmoeder, overblijven, schoolreisjes. Competitie op het schoolplein, 12 weken vakantie per jaar versus de 5 van jezelf. Hoe organiseer je het allemaal? Geen klaagzang, maar zelfspot, herkenning, ervaringen van anderen en praktische en grappige weetjes.

Juf Sanne zegt:

Ja, ik ben juf maar ik ben ook moeder. Maar voordat ik moeder werd, was ik dus juf. En wat had ik tien jaar geleden graag dit boek in grote aantallen willen verspreiden aan nieuwe ouders. Een heel praktisch boek dat ontzettend makkelijk weg leest . Zeer herkenbare verhalen, feitjes, leuke quotes en bovenal heel veel ontzettend bruikbare informatie. Ik kan dit boek van harte aanbevelen aan ouders die voor het eerst hun kind naar school brengen. Door de verhalen van andere ouders bedenk je je dat iedereen tegen vragen over school, vriendjes en andere zaken aanloopt. Je bent niet alleen kersverse ouder van een schoolgaand kind! Hoera!? Mijn kind gaat naar school krijgt van mij een dikke tien!