Het woeste boek van Wolf en Hond – Sylvia Vanden Heede

Woeste boek van Wolf en Hond, het Boek omslag Woeste boek van Wolf en Hond, het
Sylvia Vanden Heede
Lannoo

Het boek

Drie boeken van Wolf en Hond in één bundel. Een dik en groot boek met Wolf  en Hond, Wolf, Hond en Kat en Hond bijt Wolf. Wolf is wild. Hond is tam. Wolf woont in het bos op de berg. Hond heeft een baas en een mand. Wolf is iets van plan. Hond weet van niets. Als dat maar goed gaat!
Nu in een groot formaat en een groot lettertype. Grappige en spannende verhalen en illustraties van het bekroonde duo Sylvia Vanden Heede en Marije Tolman. Wolf en Hond kreeg een Vlag en Wimpel.

Juf Sanne zegt

Schrijven voor beginnende lezers is een kunst. Sylvia Vanden Heede is eigenares van die kunst. Met bijzonder veel humor en spanning zet zij keer op keer boeken neer die niet saai zijn om te lezen. Natuurlijk kennen we de boeken van Vos en Haas, geweldige boeken voor beginnende lezers. Nu is er Het woeste boek van Wolf en Hond, een ongewoon stel. Fantastisch boek om het lezen op peil te houden tijdens de vakantie. Overzichtelijk geplaatste tekst en de prachtige illustraties zijn op bijna elke bladzijde terug te vinden. Stop dit boek gauw in je koffer!