Het Muizenhuis luisterboek – Karina Schaapman

Muizenhuis luisterboek, het Boek omslag Muizenhuis luisterboek, het
Karina Schaapman
Luisterboek
Rubinstein

Het Muizenhuis van Karina Schaapman is een bijzonder project. Het Muizenhuis is bijna twee meter breed en drie meter hoog. Het telt meer dan honderd kamers. Daarnaast zijn er nog buitenruimtes, werkplaatsen en steegjes. Oftewel, het bestaat echt! Je kunt alles over het ontstaan lezen op de site. In het luisterboek zijn de twee boeken over het muizenhuis opgenomen: Het Muizenhuis – Sam & Julia en Het Muizenhuis – Sam & Julia in het theater. Het wordt voorgelezen door Dieuwertje Blok en mede door haar en de muziek en geluiden van Floor Minnaert komt het Muizenhuis tot leven. Ik ben benieuwd of er ooit een superposter van het Muizenhuis uitkomt waarbij kinderen weg kunnen dromen terwijl ze luisteren naar de belevenissen van Sam en Julia. Wat zou dat geweldig zijn!