Het grote voorleesboek – Marianne Busser & Ron Schröder

Grote voorleesboek, het Boek omslag Grote voorleesboek, het
Marianne Busser & Ron Schröder
Van Holkema & Warendorf

Het boek:

Een bundeling van de leukste, meest ontroerende, grappigste en stoutste verhaaltjes en gedichtjes uit Het grote boek voor de kleintjes, Het grote boek voor de kleuters, Het grote Pietertje Pet boek, Het grote dierenverhalenboek en Versjes en liedjes voor de kleintjes. De bekende figuurtjes maken van alles mee: ze gaan kamperen of logeren, lopen weg of ruimen op, willen geld verdienen of schoonmaken, en zijn jarig of ziek. Ieder verhaaltje of gedichtje is een feest van herkenning voor jonge kinderen. Een heerlijk boek om – thuis of in de klas – elke dag uit voor te lezen!

Juf Sanne zegt:

Als juf zoek je altijd een boek dat je op elk moment kunt oppakken. Waar altijd wel een verhaal of versje in staat dat perfect past bij jouw aanbod op dat moment. Zoek niet verder, dit is zo’n boek. Alle bekende figuren van Marianne Busser en Ron Schröder komen voor in dit boek; Pietertje Pet, de ettertjes, Liselotje, het telkonijn Kareltje en het Mannenkoor. Daarnaast komen er ook nog verschillende onderwerpen voorbij zoals tellen, vriendjes, spelen, verschillende feestdagen en nog veel en veel veel meer. Absoluut een must have voor een juf maar ook leuk voor thuis!