Het grote Sint- en Kerstboek – Marianne Busser & Ron Schröder

Grote Sint- en Kerstboek, het Boek omslag Grote Sint- en Kerstboek, het
Marianne Busser & Ron Schröder
The House of Books

Het boek:

Een lekker dik voorleesboek met cd voor die heerlijke tijd waar alle kinderen zich altijd zo op verheugen: de decembermaand! Met zowel grappige als lieve verhaaltjes, versjes en liedjes over Sinterklaas en zijn pieten, en het kerstfeest en alle voorbereidingen die daar aan vooraf gaan.

Juf Sanne zegt:

Niets is prettiger dan een flink gevuld boek voor de Sint en kerstperiode. Je wilt iets van de plank pakken en ‘even’ tussendoor kunnen doen, of er echt even voor gaan zitten of er lekker over zingen. Nou, dat kan allemaal met dit leuke boek. Maar naast verhalen, versjes en liedjes is het boek verder nog gevuld met spelletjes, zoekplaten en kleurplaten om te kopiëren. Een fantastisch boek met maar liefst 112 pagina’s om in november en december  in de klas te gebruiken.

Ik wil je ook even wijzen op de leuke site van Marianne Busser en Ron Schröder. Je kunt er diverse kleurplaten vinden en elke maand meedoen met een kleurwedstrijd. Je kunt gerust met de hele klas meedoen want ook deze winnen geregeld een boek op de site! Verder is de site gevuld met diverse memoryspellen en spelletjes en gratis gedichten. Heb je moeite met het maken van een Sinterklaasgedicht? Geen nood! Op de site vindt je veel leuke gedichtjes die je gratis mag gebruiken.