Het grote Robin luisterboek – Sjoerd Kuyper

Grote Robin luisterboek, het Boek omslag Grote Robin luisterboek, het
Sjoerd Kuyper
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

Wie kent hem niet? Robin, de dromerige kleuter over wie Sjoerd Kuyper zoveel mooie verhalen schreef. Samen met zijn knuffel – varken Knor beleeft hij elke dag de allergrootste avonturen. Op school, in de sneeuw, aan het strand, thuis op de bank met zijn babyzusje Suze en als de stoere ridder Validon. Op dit lekker dikke luisterboek zijn drie bekroonde Robin boeken te beluisteren: Robin en Suze, Robin en God en Robin is verliefd. Respectievelijk goed voor een Zilveren, Gouden en Zilveren griffel.

Juf Sanne zegt:

Robin is het kind van Sjoerd Kuyper, geboren en groot geworden in zijn hoofd. En niet alleen daar, er zijn zoveel kinderen groot geworden met deze lieve kleuter. Het luisterboek wordt voorgelezen door Sjoerd Kuyper zelf. Hij doet dit zo lief en, naar mijn gevoel, precies zoals hij het bedoeld heeft. De verhalen van Robin zijn aandoenlijk, grappig en met herkenbare onderwerpen voor kleuters. Als je als ouder luistert kan je het niet laten om te lachen. Je krijgt een kijkje in het hoofd van een kleuter en ook al is dit bedacht door een volwassen man, je kunt je heel goed voorstellen dat een kleuter dat inderdaad zou denken. Het luisterboek heeft maar liefst 6 cd’s voor maar liefst 6,5 uur luisterplezier.