Het grote Harmen van Straaten Luisterboek – Harmen van Straaten

Grote Harmen van Straaten Luisterboek, het Boek omslag Grote Harmen van Straaten Luisterboek, het
Harmen van Straaten
Luisterboek
Rubinstein

Het luisterboek:

Dit jaar is Harmen van Straaten de auteur van het Kinderboekenweekgeschenk. Ter gelegenheid daarvan brengt Uitgeverij Rubinstein een bundeling van de leukste boeken over de kleine brandweerolifant Spuit Elf, het grappige (en soms stoute) meisje Fien en de verhalen van de avontuurlijke Tim in één luisterboek. Met de stemmen van Paul de Leeuw, Jenny Arean en Noortje Herlaar en liedjes van Theater Terra.

Juf Sanne zegt:

Wat heb ik genoten toen ik met mijn gezin een weekje op vakantie ging en we deze cd hadden uitgekozen om te beluisteren. De prachtige rijm van alle verhalen van Tim, de stoere verhalen van bijdehante Fien en het bijzonder leuke verhaal van Spuit Elf mét liedjes van Theater Terra. Dit luisterboek is een juweeltje. Zeer leuk om in de klas te gebruiken tijdens om bijvoorbeeld het melk drinken even op te zetten. De kinderen zullen genieten, maar jij net zo goed!