Grote Anna leert skiën – Kathleen Amant

Grote Anna leert skiën Boek omslag Grote Anna leert skiën
Kathleen Amant
Clavis

Het verhaal:

Grote Anna gaat op vakantie naar de bergen. Daar zal ze leren skiën. Anna heeft er veel zin in. Ze heeft haar skikleren en skischoenen al aan en een skihelm op haar hoofd. Skileraar Seppe zal Anna en de andere kinderen leren hoe ze kunnen glijden zonder te vallen en hoe de skilift moet nemen. Het is hard werken en soms valt Anna weleens in de sneeuw. Maar dan staat ze gewoon weer op, en oefent ze verder!

De beroemde en eigenwijze Anna is groot geworden. In deze serie probeert de kleuter allerlei leuke hobby’s uit of komt ze in nieuwe situaties terecht. Grote Anna vertelt een grappig en kleurrijk verhaal, waar je bovendien een heleboel van opsteekt.

Juf Sanne zegt:
Ik vind de grote Anna serie echt leuk en leerzaam. “Gewone” Anna daar groeien kinderen thuis mee op en deze boeken zijn voor de kleuters minder geschikt. Kathleen Amant heeft daarom de Grote Anna reeks bedacht. Anna groeit met de kinderen mee. De herkenbare stijl van Kathleen, de simpele en strakke figuren, ik ben er dol op. Deze titel zal zeker niet misstaan op jouw wintertafel. Bovendien ken ik niet veel titels die gaan over skiën en wintersport. Een aanrader dus!