Grote Anna leert lezen en rekenen – Kathleen Amant

Grote Anna leert lezen en rekenen Boek omslag Grote Anna leert lezen en rekenen
Kathleen Amant
Clavis

Kleine meisjes worden groot, dus ook Anna. Er zijn al drie andere Grote Anna titels uitgekomen, en deze vierde titel kon voor mij niet op een beter moment komen! Mijn dochter is met Anna groot geworden en nu kan ze nog steeds genieten van de verhalen van Anna door deze nieuwe serie. Dit boek kwam voor haar precies op tijd. Volgende week begint ze in groep 3 en ze heeft al wat kriebels in haar buik. Ze vindt het erg spannend. Gelukkig heeft Anna precies hetzelfde maar maakt ze al snel vrienden in haar nieuwe groep. We doorlopen een volledige dag bij Anna op de grote school van de reken- en taalles tot het overblijven en de gymles. De tekeningen zijn heerlijk vrolijk en gezellig maar wel wat stoerder in vergelijking met de ‘gewone’ Anna boeken. Anna is immers groter dat moet ook goed te zien zijn. De reactie van mijn dochter na het lezen van Grote Anna leert lezen en rekenen? Wat vet zeg, Anna gaat ook naar groep 3! Net zoals ik! 

Op de site van Kathleen Amant staan leuke kleurplaten van Anna: http://www.amant.be/downloads