Fien en Milo vieren Sinterklaas – Pauline Oud

Fien en Milo vieren Sinterklaas Boek omslag Fien en Milo vieren Sinterklaas
Pauline Oud
Clavis

Fien en Milo staan met vlaggetjes te zwaaien in het park: Sinterklaas is in het land! Fien en Milo bereiden alles voor: ze maken een mooie tekening, en zoeken naar het juiste schoentje voor bij de kachel. Wanneer ze iets lekkers klaarleggen voor het paard, gaat het bijna mis. Zou de Sint vannacht wel komen?

Juf Sanne zegt:
Mijn zoon is dol op Fien en Milo, en ik eigenlijk ook. Fien is de brave en Milo is ondeugend, er zijn altijd keuzes te maken in de boeken van Fien en Milo. Elk boek is anders en toch weer heerlijk herkenbaar. Ik ben erg gecharmeerd van de technieken die Pauline Oud gebruikt bij het tekenen van Fien en Milo. De printjes en stofjes zijn altijd “echt”, alsof Fien een echt gebreide trui aan heeft. Superleuk boek voor kinderen vanaf 2 jaar.