De vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik – Francesca Simon

Vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik, de Boek omslag Vrolijke guitenstreken van stoute Hendrik, de
Francesca Simon
Deltas

Het boek:
In dit boek vind je tien leuke verhalen over stoute Hendrik. Hij neemt wraak op zijn perfecte broertje Peter, maakt samen met Margriet Mopperpot de smerigste brij ter wereld, ontdekt hoe hij een leeswedstrijd kan winnen zonder te lezen, maakt een verschrikkelijke stinkbom, gaat logeren bij nieuwe Nick, zet zijn eigen verjaardagsfeestje op stelten en haalt nog een heleboel andere kwajongensstreken uit. Uren leesplezier verzekerd!

Juf Sanne zegt:

Heerlijk, die stoute verhalen. Ik vind Stoute Hendrik de moderne Pietje Bel. De verhalen zijn echt stout, grappig en voorzien van eveneens grappige tekeningen. Een heerlijk voorleesboek en geschikt om zelf te lezen vanaf 8 jaar.
Een superdik boek ideaal voor op vakantie maar zeker ook geschikt om voor te lezen in de klas. De Engelsen smullen al jaren van Stoute Hendrik, en terecht is mijn mening.