De voetballer – Liesbet Slegers

Voetballer, de Boek omslag Voetballer, de
Liesbet Slegers
Clavis

Het verhaal van de voetballer:

Een topvoetballer traint elke dag om in topvorm te blijven. Hij speelt vaak oefenwedstrijden. Hij moet ook heel gezond leven. Als er een belangrijke wedstrijd is, zit het stadion vol met supporters. De scheidsrechter let goed op. Wie fouten maakt, wordt gestraft met een gele of rode kaart. Goal! De ploeg die wint, krijgt de beker.

Een spannend informatief boek op kleutermaat over de voetballer

Juf Sanne zegt:

Ben je al bekend met de beroepenserie van Liesbet Slegers? Ik ben er dol op! Titels als: de bakker, de tandarts, de postbode, de politieagent, de juf, de kapper, de brandweerman, de astronaut, de boer, de archeoloog, de dierenarts, de piloot, de autocoureur, de verpleegster en de vuilnisman, ze zijn zo ontzettend bruikbaar in een kleutergroep! Het informatieve karakter van de boeken spreekt mij zeer aan en de kinderen zijn weg van de herkenbare tekeningen. Werkelijk alles komt aan bod in deze boeken. Van posities tot materialen en voeding, de boeken bieden ontzettend veel informatie. Van mij mag Liesbet Slegers nog lang doorgaan met deze serie. Ik kan nog wel 10 titels bedenken: de groenteman, de bloemist, de aannemer, de bibliothecaris, de dirigent, de fietsenmaker, de koning(in), de molenaar, de clown en de boswachter. Welke titel zou jij nog graag willen toevoegen?