De tuinen van Dorr luisterboek – Paul Biegel

Tuinen van Dorr luisterboek, de Boek omslag Tuinen van Dorr luisterboek, de
Paul Biegel
Luisterboek
Rubinstein

De inhoud:

Twee kinderen, een prinses en een tuinmansjongen, spelen in de tuin van het kasteel. Ze gaan van elkaar houden, maar dat mag niet. ‘Jij bent de mijnewel’, verzucht de tuinmansjongen, ‘maar ik ben de jouweniet.’ Het prinsesje verzet zich hevig tegen de macht van de heks Sirdis die hun liefde dwarsboomt. Maar ze kan niet voorkomen dat de tuinmansjongen door Sirdis wordt veranderd in een bloem. Wanhopig van verdriet wil de prinses alles doen om haar Jouweniet terug te krijgen. Zelfs al moet ze daarvoor naar de dode stad Dorr…

Juf Sanne zegt: 
Ik heb als kind nooit de verhalen van Paul Biegel gelezen maar dankzij mijn kinderen mag ik alsnog genieten van deze prachtige verhalen. Mijn introductie met Paul Biegel begon met De rode prinses, fantastisch voorgelezen door Isa Hoes. Direct enthousiast over dit verhaal was ik nieuwsgierig naar meer verhalen van Paul Biegel. Ik werd absoluut niet teleurgesteld, de tuin van Dorr is een prachtig sprookje om bij weg te dromen. Spannend, mysterieus en Gijs Scholten van Aschat is de juiste keuze als voorlezer. En hij kan ook best zingen.