De mooiste verhalen van de sprookjesverteller luisterboek – Thé Tjong King

Mooiste verhalen van de sprookjesverteller luisterboek, de Boek omslag Mooiste verhalen van de sprookjesverteller luisterboek, de
Thé Tjong King
Luisterboek
Rubinstein

Dit luisterboek is meesterlijk! Kees Hulst leest bekende en minder bekende sprookjes voor, 14 klassieke sprookjes door Thé Tjong King. Van ‘De wolf met de zeven geitjes’ tot ‘Blauwbaard. Twee cd’s met totaal 14 sprookjes en 120 minuten luisterplezier. Ideaal voor tijdens het melk drinken in de klas, elk verhaal duurt ongeveer 8 minuten. Je kunt een leuke quiz verzinnen om de kinderen te stimuleren extra goed te luisteren naar het luisterboek. Geef de kinderen vooraf een luistervraag en laat ze deze vraag aan het eind opschrijven. Bijvoorbeeld: wat waren de drie wensen? of wat wilde vissersvrouw als derde van de vis? De sprookjes zijn niet te lang en niet te kort. Zeer spannend en likkebaardend wens ik meer! Dus wanneer komt deel 2 uit?