De dikke van Dahl luisterboek – Roald Dahl

Dikke van Dahl luisterboek, de Boek omslag Dikke van Dahl luisterboek, de
Roald Dahl
Luisterboek
Rubinstein

Het verhaal:

De beroemdste verhalen van Roald Dahl staan voor het eerst bij elkaar op dit zesdubbeldikke luisterboek! De verhalen worden allemaal voorgelezen door meestervoorlezer Jan Meng, die bijna alle luisterboeken van Roald Dahl heeft ingesproken. Een heerlijk luisterboek van ’s werelds enige kinderboekenkeizer. Met: Ieorg Idur, De tovervinger, De giraffe, de peli en ik, De fantastische Meneer Vos, De Griezels, De Minpins en Rijmsoep.

Juf Sanne zegt:

Roald Dahl was een briljante schrijver en van zijn boeken zijn er wereldwijd zo’n 100 miljoen verkocht. Zijn verhalen zijn grappig, fantasierijk en gewoon gek. Te gek zijn ze ook. Het is dan ook geen straf om maar naar de maar liefst 6 cd’s in dit luisterboek te luisteren. Met de fantastische Jan Meng als voorlezer waan je je volledig in de wereld van Dahl. Een absolute aanrader voor thuis, in de auto of in de klas. Leuk voor grote en kleine kinderen. Wil je een luisterfragment beluisteren? Klik dan hier.