De allereerste zoen – Guido van Genechten

Allereerste zoen, de Boek omslag Allereerste zoen, de
Guido van Genechten
Clavis

Sommigen krijgen het er heerlijk warm van, anderen gaan ervan zweven. Je hebt er bij wie het kriebelt tot in hun tenen en van anderen gaat hun hart sneller slaan. Wat er ook gebeurt, één ding is zeker:  zoenen is het allerleukste wat er bestaat! Maar wie is er eigenlijk ooit begonnen met zoenen? Het antwoord op deze fascinerende vraag vind je in dit hartveroverend knuffelige prentenboek.

Juf Sanne zegt:

Ik krijg altijd zo’n heerlijk gevoel bij boeken van Guido van Genechten. Het is als thuiskomen, heerlijk en herkenbaar. Ik blijf zijn boeken onweerstaanbaar vinden, een hoog schattig gehalte. Ook het boek ‘De allereerste zoen’ is om op te vreten met een heerlijke dosis humor die ik ondertussen bijna verwacht! Een hele dierentuin komt er langs in het boek en er valt genoeg te bespreken. Ik vind de platen prachtig, er is weinig afleiding de dieren staan centraal. Het boek heeft een lekker groot formaat, prima voor in de kring. Een ontzettend leuk boek voor tijdens Valentijnsdag. Een leuke extraatje ’De allereerste zoen’ heeft zelfs een eigen Facebookpagina waarop een prachtige kleurplaat staat en andere leuke weetjes. Dat vind ik leuk!