Boelies kerstplan – Mathilde Stein & Chuck Groenink

Boelies kerstplan Boek omslag Boelies kerstplan
Mathilde Stein & Chuck Groenink
Lemniscaat

Het verhaal:

Sinds Boelie verhuisd is naar het bos, lijkt het wel of de Kerstman hem helemaal is vergeten. Dan bedenkt Boelie een plan waardoor de Kerstman zijn stalletje wel moét vinden. En het werkt! Alleen… wat moet Boelie nu met een kapotte slee, vermiste pakjes en een Kerstman die helemaal van slag is?

Juf Sanne zegt:

Schattig boek met sfeervolle illustraties. Ik geniet vooral van bladzijde 2 & 3 waar het verhaal over voorgaande jaren verslag doet en de illustraties in een stripverhaalachtige setting weergegeven wordt. Of de bladzijde waar Boelie als een razende het probleem van de gestrande Kerstman oplost en wel zeven keer op de bladzijde te vinden is. Leuke nieuwe titel voor de kerstdagen.