Achtste groepers huilen niet luisterboek – Jacques Vriens

Achtste groepers huilen niet luisterboek Boek omslag Achtste groepers huilen niet luisterboek
Jacques Vriens
Luisterboek
Rubinstein

De inhoud:

In de groep van juf Ina is vaak gedoe, vooral over voetbal. Gelukkig is zij erg goed in het bedenken van originele oplossingen. Maar als haar leerling Akkie ernstig ziek blijkt te zijn, kan ook juf Ina niets meer verzinnen. Heel groep acht leeft mee. Gelukkig kan Akkie het niet laten om zich ook vanuit het ziekenhuis overal mee te bemoeien. Of het nou gaat om het kamp, het schoolvoetbaltoernooi, of het plan om de juf aan een nieuwe man te helpen.

Juf Sanne zegt:

Jacques Vriens leest zelf voor, en het klopt gewoon. Het verhaal wordt verteld zoals hij het bedoeld heeft. Een ontroerend verhaal, het grijpt me nu nog bij de strot. Mocht je dit prachtige luisterboek in de klas aanzetten, plan dan zeker ruimte in om erover na te praten. Alle gebeurtenissen rond groep acht zijn herkenbaar maar het verhaal rond Akkie is best ingrijpend. Zet zeker een zakdoekendoos klaar, die zal je nodig hebben.