Win het Kleurenwinkeltje mét liedjescd

Alweer een leuke actie i.s.m. Ron Schröder en Marianne Busser.  Deze maand mogen we drie gesigneerde exemplaren van ‘Het Kleurenwinkeltje’ weggeven! Wil jij zo’n leuk boek winnen voor jouw klas of kind? Lees dan verder:

Het Kleurenwinkeltje  – Marianne Busser & Ron Schröder – Uitgeverij The House of Books – isbn: 9789044337112

Er stonden eens twee winkeltjes
gezellig zij aan zij
maar op een dag toen kwam er nog
een derde winkel bij. 

Marjolein is dol op kleuren. Daarom verkoopt ze allemaal gekleurde dingen om de wereld mooier en vrolijker te maken, zoals ballonnen, vlaggetjes, slingers, stiften, en kleurpotloden. En natuurlijk heeft ze ook verf in alle kleuren van de regenboog.

Lees verder om te zien hoe je dit boek met cd kunt winnen …

Juf Sanne zegt:
Na het enorme succes van het Letterwinkeltje en later ook het Cijferwinkeltje kwam vorig jaar ‘het  Kleurenwinkeltje’ uit. Eigenlijk volstaat de titel niet helemaal want vormen worden ook uitvoerig besproken.

In de winkel van Marjolein kun je kleuren kopen. Verf, stiften, papier, het is er één kleurrijke bedoeling! Van de tekening straalt een hoop plezier en vrolijkheid af. Elke plaat op zich is weer een zoekplaat want op elke bladzijde staat het Kleurenschildertje klaar met een opdracht van het zoeken van een aantal vormen in een bepaalde kleur.
Verder wordt er in het boek ingegaan op het mengen van kleuren en de verschillende mogelijkheden van vormen. Marjolein is erg creatief en bedenkt oplossingen voor verschillende problemen waarmee haar klanten in de winkel komen. Ik vind de tekenstijl van Ingrid ter Koele heel sfeervol en op bijna elke bladzijde zit er wel een grapje verstopt.

Net zoals bij de andere uitgaven van de winkeltjes boeken zit er bij het Kleurenwinkeltje een cd met liedjes. De liedjes gaan over het winkeltje van Marjolein, verschillende liedjes over kleuren, tekenen en eentje over vormen. Heel handig natuurlijk om lekker in te klas te gebruiken en te zingen over de kleuren en het boek. Op de cd met liedjes staat ook een pdf bestand met daarop alle titels van de liedjes en ook de teksten.

Wil jij één van de drie exemplaren van ‘Het kleurenwinkeltje’ winnen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

In september komt een laatste deel in de winkeltjesreeks uit. Wat is de titel van dit boek?

Tip! Je kunt het antwoord vinden op de Facebookpagina van Ron en Marianne.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Chantal Volmeyer, Eva Blank en Ingrid de Kok!

Stuur je antwoord via een mail naar Juf Sanne en vergeet niet je adres te vermelden. De winnaars worden 11 september 2013 bekend gemaakt.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.