Win: Het grote liedjesboek

Elke maand mag JufSanne.com drie bezoekers blij maken met een boek van Marianne Busser en Ron Schröder. Nu is het dan wel vakantie maar wij gaan gewoon door met deze leuke acties. Deze maand: ‘Het grote liedjesboek’.

 

groteliedjesboek

Het boek:

Na dertien drukken verschijnt ‘Het grote liedjesboek‘ als heruitgave met splinternieuwe, frisse illustraties van Dagmar Stam. In deze succesvolle bundel staan meer dan honderd liedjes over allerlei onderwerpen waar jonge kinderen mee te maken krijgen. Over logeren, leren fietsen, seizoenen, feestdagen of poppen en beren. Maar ook over lezen en schrijven, gezinsuitbreiding, verliefd zijn en emoties. De melodieën zijn gecomponeerd door Jean van Vugt en liggen goed in het gehoor.

Klik op lees verder om naar de prijsvraag te gaan.

Juf Sanne zegt:

Onmisbaar in een kleuterklas! Met liedjes in alle denkbare onderwerpen is dit boek werkelijk een schat waar elke juf zeer zeker dankbaar gebruik van zal willen maken.  De liedjes in het boek zijn geïndexeerd op onderwerpen in alfabetisch volgorde. Zo vind je liedjes voor de meest gangbare onderwerpen, bijvoorbeeld:  de seizoenen, Kerstmis, Pasen moeder- en vaderdag maar juist ook de minder gangbare onderwerpen bijvoorbeeld: verhuizen, beroepen of in en om het huis. Sommige liedjes hebben een flinke dot humor en zijn te leuk om zonder te lachen mee te zingen. De liedjes liggen goed in het gehoor, zijn vaak lekker kort  en worden door de kinderen goed onthouden. Het boek is voorzien van muzieknotatie dus ze kunnen ook zelf gespeeld worden. Dagmar Stam heeft het boek voorzien van grappige en kleurrijke tekeningen
Je kunt de liedjes los downloaden of in Itunes direct de hele cd kopen. Op de site van Marianne en Ron vind je in het menu een knop: download liedjes. Klik op de link om direct naar de Itunes store te gaan. Daar vind je ook het antwoord op de vraag:

Hoeveel liedjes staan er in ‘Het grote liedjesboek’?

Misschien heb je zelf ‘Het grote liedjesboek’ al? Wellicht kan je een collega verrassen door voor hem of haar mee te doen. Zo heeft Cobie vorige maand een boek gewonnen dankzij haar collega Rianne.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd! Jarige Anouk, Mandy en Kathelijne. Heel veel plezier ermee!

Stuur je antwoord via een mail naar Juf Sanne en vergeet niet je adres te vermelden. De winnaars worden 14 augustus 2013 bekend gemaakt.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.