Win: Het voorleesboek voor de allerliefste juf!

Omdat het bijna vakantie is en maar sommige regio’s nog echt even door moeten bijten. Een speciale prijsvraag voor juffen, maar wat mij betreft ook voor meesters hoor;-) Je kunt deze maand een exemplaar van ‘Het voorleesboek voor de allerliefste juf’ winnen van Marianne Busser en Ron Schröder. Dankzij dit gouden schrijversduo hebben we nu al ruim een half jaar geweldig leuke acties op de site. En we gaan nog even door!

allerliefstejuf

Het boek:

Een vrolijk voorleesboek voor alle juffen die graag voorlezen! En welke juf doet dat nu niet? Een verzameling versjes en verhaaltjes over bekende figuren, zoals bijvoorbeeld Jetje Kadetje, haas en egel, en het mannenkoor. Maar ook de drie jongetjes komen weer even langs. De broertjes houden op school een geweldige spreekbeurt over hun vader. Dat ze daarbij zelfs een onderbroek van hun papa laten zien, vindt juf absoluut het toppunt van geestig. En tot slot komt er in dit boek ook een gekke, maar lieve juf om de hoek kijken. Maar dat kan natuurlijk ook niet anders in een boek voor de allerliefste juf!

Klik op lees verder …

Juf Sanne zegt:

Een heerlijk voorleesboek waar elke juf graag naar zou grijpen en elk kind graag naar zou willen luisteren. Verhalen en versjes vol humor die elke kleuter bijzonder zal aanspreken. Met de herkenbare tekeningen van Dagmar Stam. Dit boek hoort gewoon op de plank te staan in een kleuterklas. Het doet me daarom ook groot plezier dat ik 3 exemplaren mag weggeven!

Zoek het antwoord op de vraag op de site van Marianne en Ron.

Wat is de titel van het nieuwste boek van Marianne Busser en Ron Schröder?

De winnaars zijn: Susan Koole, Anouk van der Sande en Cobie van Olphen. Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen een gesigneerd exemplaar van ‘Het  voorleesboek voor de allerliefste juf’.

Stuur je antwoord via een mail naar Juf Sanne en vergeet niet je adres te vermelden. De winnaars worden 17 juli 2013 bekend gemaakt.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.