Routineliedjes cd van Lekker zingen producties

Regelmatig schrijft Liesbeth van den Bergen-Hermsen van Lekker zingen producties liedjes voor JufSanne.com. Tijdens een brainstormsessie samen ontstond het idee om een cd te maken met routineliedjes. Liedjes voor activiteiten die dagelijks terugkeren in de klas zoals bijvoorbeeld eten en drinken, opruimen, welke dag is het vandaag en in de rij staan. Liesbeth heeft de afgelopen maanden hard gewerkt en het resultaat mag er wezen! Vandaar dat ik graag attendeer op de cd ‘In de rij en andere routineliedjes’.In-de-rij

Klik op lees verder.

De cd:

De cd heeft 11  liedjes met daarnaast nog instrumentale versies. Sommige liedjes zijn er in twee versies wat ik bijzonder goed bedacht vind. In sommige klassen staat immers een kleutermeester voor de klas! Die liedjes zijn dan ook met een mannenstem ingezongen. In de tekst hoor je het woord meester in plaats van juf. Handig!
Ook aan bladmuziek en tekst is gedacht. Die vind je op de cd in de vorm van een pdf.

Bekijk de inhoudsopgave van de cd:

inhoudInderij

De liedjes zijn leuk en afwisselend en natuurlijk erg handig! Mijn mening is dat je veel plezier van deze cd zult hebben. En ik ben niet de enige die daar zo over denkt. Juf Janneke schreef er een positieve recensie over.
De cd is te bestellen bij Lekker zingen producties voor maar €7,95. Je kunt twee liedjes van de cd al beluisteren op onze nieuwe liedjespagina. Op deze pagina kun je alle liedjes vinden die Liesbeth tot nu toe voor Juf Sanne gemaakt heeft.