Win: Het vrolijke zomer voorleesboek

Deze maand geven Ron Schröder en Marianne Busser drie gesigneerde exemplaren weg van ‘Het vrolijke zomer voorleesboek’. Ondanks dat de zomer bij ons nog erg ver weg lijkt, kan je met dit boek alvast in zomerse sferen komen! Wil je ook zo’n boek winnen? Lees de recensie en doe mee!

Het vrolijke zomer voorleesboek – Marianne Busser, Ron Schröder en Dagmar Stam – Van Holkema & Warendorf – ISBN: 9789047511892

het-vrolijke-zomervoorleesboek

Het boek:

In deze vrolijke bundel staan versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei dingen die in de zomer spelen. Verschillende personages beleven nieuwe avonturen. Zo houden de mannen van het mannenkoor niet van zand tussen hun tenen en dus gaan ze uiteindelijk maar op stelten naar het strand. De blote koning wil graag bruin worden, Daan en Doortje redden een poesje uit de boom, en varkentje Knorrepot wordt ijscoman. Beertje Benjamin blijkt bloemen water geven zo leuk te vinden dat hij zelfs de bloemen op de gordijnen gaat besproeien, kaboutertje Jan gaat vliegen, en de ettertjes moeten eigenlijk een cadeautje kopen, maar hebben veel meer zin in ijs… Een heerlijk boek voor jong en oud over de zomer! Met geestige en kleurrijke illustraties van Dagmar Stam.

Lees verder om te zien hoe je het boek kunt winnen …

Juf Sanne zegt:

Ideaal boek om te gebruiken bij het thema zomer in de klas of om thuis lekker uit voor te lezen. Allerlei zomerse gebeurtenissen en taferelen komen voorbij in de vorm van versjes, liedjes en verhaaltjes. De tekeningen van Dagmar Stam zijn heerlijk herkenbaar en bieden veel gelegenheid tot het stellen van vragen en het goed bekijken van de platen. Mijn favoriete versje uit het boek? ‘De blote koning wil bruin worden’ waarin de koning bruin wordt van iets heel anders dan de zon!

Doe mee en win!

De winnaars zijn: Olle Alkemade, Rosemary van Duinen en Juf Cuny. Van harte gefeliciteerd!

Jij kunt één van de drie exemplaren winnen.Heb je de recensie goed gelezen? Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat is mijn favoriete versje uit het boek?

Stuur je antwoord via een mail naar Juf Sanne en vergeet niet je adres te vermelden. De winnaars worden 21 juni 2013 bekend gemaakt.

Wist je dit al?

Je kunt elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijversduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.