Win: Het grote voorleesboek

Zoals je weet geeft Juf Sanne in samenwerking met  Marianne Busser en Ron Schröder elke maand 3 gesigneerde boeken weg van dit populaire schrijversduo. Deze maand is dat ‘Het grote voorleesboek’, een compilatie van de leukste verhalen en versjes.

grotevoorleesboek01

 

Het boek:

Een bundeling van de leukste, meest ontroerende, grappigste en stoutste verhaaltjes en gedichtjes uit Het grote boek voor de kleintjes, Het grote boek voor de kleuters, Het grote Pietertje Pet boek, Het grote dierenverhalenboek en Versjes en liedjes voor de kleintjes. De bekende figuurtjes maken van alles mee: ze gaan kamperen of logeren, lopen weg of ruimen op, willen geld verdienen of schoonmaken, en zijn jarig of ziek. Ieder verhaaltje of gedichtje is een feest van herkenning voor jonge kinderen. Een heerlijk boek om – thuis of in de klas – elke dag uit voor te lezen!

Lees verder om te zien hoe je het boek kunt winnen …

Juf Sanne zegt:

Als juf zoek je altijd een boek dat je op elk moment kunt oppakken. Waar altijd wel een verhaal of versje in staat dat perfect past bij jouw aanbod op dat moment. Zoek niet verder, dit is zo’n boek. Alle bekende figuren van Marianne Busser en Ron Schröder komen voor in dit boek; Pietertje Pet, de ettertjes, Liselotje, het telkonijn Kareltje en het Mannenkoor. Daarnaast komen er ook nog verschillende onderwerpen voorbij zoals tellen, vriendjes, spelen, verschillende feestdagen en nog veel en veel veel meer. Absoluut een must have voor een juf maar ook leuk voor thuis!

Doe mee en win!

Jij kunt één van de drie exemplaren winnen. Wat moet je doen? Kijk op de website van Marianne en Ron en zoek op de site naar het antwoord op de volgende vraag:

Noem 2 boeken die snel zullen verschijnen. (Hint? Kijk op de voorpagina van de site van Marianne en Ron en scroll naar beneden)

De winnaars zijn bekend! Uit de hoge hoed zijn de namen getrokken van: juf Els van Basisschool Roald Dahl, Rianne Hofma en Kim Vermeulen. Gefeliciteerd!

Stuur je antwoord via een mail naar Juf Sanne en vergeet niet je adres te vermelden. De winnaars worden 24 mei bekend gemaakt.

Wist je dit al?

Op de site van Marianne Busser en Ron Schröder kun je in de selectie kleurplaten ook een aantal kleurplaten van Liselotje vinden. Bovendien kun je elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijverduo te winnen. En heb je je al ingeschreven voor de nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.