Win: Hollandse verhaaltjes voor het slapengaan

Marianne Busser en Ron Schröder stellen elke maand 3 gesigneerde exemplaren van hun boeken ter beschikking om te verloten onder de bezoekers van JufSanne.com. Deze maand is dat een koning Bobbel boek, Hollandse verhaaltjes voor het slapengaan. Bij het boek heb ik diverse materialen gemaakt die je kunt vinden op de nieuwe pagina: Nederland. Op de pinterestpagina van Marianne en Ron vind je leuke knutselsuggesties bij het boek.

hollandseverhaaltjes

Lees verder om te zien hoe je dit boek kunt winnen …

Marianne Busser en Ron Schröder en Dagmar Stam – The House of Books – ISBN: 9789044333589

Het verhaal:

De bekende koning en koningin Bobbel gaan deze keer naar steden als Amsterdam, Volendam, Alkmaar en andere bekende Hollandse plaatsen. Zo mag het koninklijke echtpaar in klederdracht en met echte klompen aan op de foto en varen ze in een rondvaartboot door Amsterdam, waarbij de koning helaas in de gracht valt. Ze maken een dansje bij het draaiorgel, ze voeren opgewekt de honderden duiven op de Dam, en ze plukken in de Keukenhof armen vol tulpen om mee naar hun paleis te nemen. De Nederlandse fotografen hebben het er maar druk mee.

Juf Sanne zegt:

Koning Bobbel en zijn vrouw zijn al jaren favoriet bij kleuters. Ze beleven de gekste avonturen die regelmatig in de soep lopen waar ze zelf altijd de oorzaak van zijn. Er staan 10 verhalen in het boek en ik heb geprobeerd bij elk verhaal een mogelijkheid tot extra verwerken te creëren. Klompen tellen, een knutselmolen, duiven van links naar rechts, tulpen kleuren en kaasdragers. Al deze suggesties passen perfect bij de grappige verhalen in het boek.

Doe mee en win!

Jij kunt één van de drie exemplaren winnen. Wat moet je doen? Kijk op de website van Marianne en Ron en zoek op de site naar het antwoord op de volgende vraag:

Welke leuke extra’s staan er op de koning Bobbel pagina?

De winnaars zijn: Els Kok, Ankie Buijk en Marie-Claire Burger. Gefeliciteerd!

Stuur jouw antwoord in een mail voor 3 mei 2013. Vergeet niet je adres te vermelden!

Wist je dit al?

Op de site van Marianne Busser en Ron Schröder kun je in de selectie kleurplaten ook een aantal kleurplaten van Liselotje vinden. Bovendien kun je elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijverduo te winnen. En ben je al ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter en op Pinterest.