Lemniscaat is jarig en trakteert!

Uitgeverij Lemniscaat bestaat 50 jaar en trakteert! Het hele jaar door zijn er bijzondere acties, waaronder deze hele speciale actie op jufsanne.com. Je kunt een Lemniscaat boekenpakket ter waarde van €250,-  winnen. Je mag dit pakket geheel zelf samenstellen! Wat een prijs! Wie zou dat nou niet willen winnen!

lemniscaatboekenklein01

Hoe kun je winnen?

Uitgeverij Lemniscaat heeft Juf Sanne gevraagd om deze prijs uit te reiken aan een school. Kan jouw schoolbibliotheek wel een boost gebruiken? Doe dan mee met deze fantastische prijsvraag! Leerkrachten, kinderen, ouders of grootouders, het maakt niet uit. Iedereen mag meedoen om de prijs voor zijn of haar school in de wacht te slepen. Wat moet je doen om kans te maken op deze prijs? Ga naar de Facebookpagina van juf Sanne en vind ons leuk. Reageer vervolgens op het bericht en beantwoord deze vraag:

Wat is jouw favoriete Lemniscaat boek? 

De winnaar is bekend! Gefeliciteerd Saskia Kaspersen! Jij mag voor jouw school Lemniscaat boeken uitkiezen met een waarde van €250,-. Ontzettend veel plezier met uitkiezen van de boeken en we horen graag welke keuzes je hebt gemaakt!

Als je even je geheugen wilt opfrissen, kijk dan op de site van Lemniscaat om jouw voorkeur uit te kiezen. Je kunt tot en met 30 april meedoen. Daarna wordt de gelukkige school bekend gemaakt.
Als je ons al leuk vindt op Facebook, like dan het bericht en beantwoord de vraag. Veel succes!