Win: een kroontje voor prinsje Alexander

Een kroontje voor prinsje Alexander – Marianne Busser & Ron Schröder – Van Holkema & Warendorf –
ISBN: 9789047508076

prinsjealexander01

Voor alle mensen in ons mooie landje 

wappert trots de rood-wit-blauwe vlag

omdat ons kleine prinsje Alexander

nu een echte koning worden mag!

Juf Sanne zegt:

Over een poosje is het zo ver. Dan barst er een groot feest los in ons land en krijgen we voor het eerst in 123 jaar weer een koning in Nederland. Een troonswisseling is een bijzondere gebeurtenis en maak je natuurlijk niet elke dag mee. Marianne Busser en Ron Schröder schreven speciaal voor deze gebeurtenis een boek. Het is het vierde deeltje over prinsje Alexander. Een vriendinnetje voor prinsje Alexander, een bruidje voor prinsje Alexander en een kindje voor prinsje Alexander waren de voorlopers in deze reeks.

In “Een kroontje voor prinsje Alexander” volgen we het verhaal van a tot z. Hoe de koningin afstand doet, en hoe Máxima en Alexander oefenen met netjes eten en linten doorknippen totdat ze er uiteindelijk klaar voor zijn. Met prachtige tekeningen van Marijke Duffhaus. Mark Rutte lijkt sprekend!  Een aandoenlijk boekje dat zeker niet in jouw klas mag ontbreken! Van Marianne en Ron mag ik drie exemplaren weggeven. Maar omdat dit zo’n bijzonder feest is doe ik er zelf nog 3 exemplaren bij! Ik kan dus 6 winnaars blij maken met dit leuke boekje!

Doe mee en win!

Jij kunt één van de zes exemplaren winnen. Wat moet je doen? Kijk op de website van Marianne en Ron en zoek op de voorpagina naar het volgende antwoord:

Het boekje ‘Een kroontje voor prinsje Alexander’ was al geruime tijd af. Hoe lang was het al af en wat moest er last-minute veranderd worden? Tip: lees het antwoord in blog 13.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Jorieke Muijser, De Kralingse School, Juf Lucy, Inge Zuidervliet, Jasmijn & Dagmar Verschoor en Paula Prevoo

Stuur jouw antwoord in een mail voor 5 april. Vergeet niet je adres te vermelden! Zet jouw antwoord niet in een reactie op deze blog. Zo geef je het antwoord een ander cadeau 😉

Wist je dit al?

Op de site van Marianne Busser en Ron Schröder kun je in de selectie kleurplaten ook een aantal kleurplaten van Liselotje vinden. Bovendien kun je elke maand meedoen met een kleurwedstrijd om leuke boeken van het gouden schrijverduo te winnen. En ben je al ingeschreven voor de Nieuwsbrief van Ron en Marianne? Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes en maak je nog eens elke 2 maanden kans op één van de 10 boeken. Je kunt Ron en Marianne ook volgen op Facebook en Twitter.