De Superjuffie van het jaar wedstrijd

Ken jij Superjuffie al? De juf die in de bres springt voor dieren in nood? Ze doet het met liefde maar ook al zou ze het niet graag doen, als er een dier om hulp roept, is er geen houden meer aan! Is jouw juf ook zo of herken je een collega die alles voor een kind zou doen? Let dan goed op! Deze collega of juf kan Superjuffie van het jaar worden! Hoe? Lees dan vooral verder en ga zeker door tot het eind want je kunt op juf Sanne ook nog het boek Superjuffie komt in actie winnen! Enne, overal waar juf staat, kan ook meester gelezen worden!

De wedstrijd:

superjuffiewedstrijd02

Lees verder om meer te lezen over de Superjuffie van het jaar en hoe je het boek kunt winnen …

Heb jij ook een Superjuf of een Supermeester? Is jouw juf of meester de állerleukste, állerliefste, állerknapste of állerslimste van héél Nederland? Doe dan mee en vul het inschrijfformulier in op www.superjuffie.nl Laat ons weten waarom jouw juf of meester Superjuffie of meester van het jaar moet worden. Op woensdag 15 mei mogen de vijf genomineerde Superjuffen met hun klas naar Safaripark Beekse Bergen komen om bij de uitreiking van de verkiezing te zijn!

Lees vooral verder als je een boek van Superjuffie wilt winnen!

Superjuffie komt in actie – Janneke Schotveld – Uitgeverij Van Holkema & Warendorf – ISBN: 9789000316786

 

superjuffie02

Het verhaal:

Juf Josje lijkt een gewone juf, maar er is iets bijzonders met haar aan de hand. Wanneer er een dier in nood is, verandert ze in Superjuffie! Het is zomervakantie en juf Josje verheugt zich op een paar luie weken. Dan blijkt dat de burgemeester plannen heeft om het Stadspark, waar ook haar huisje staat, te vernieuwen. Hij wil de 200-jarige eik vervangen door ‘Nieuwe Natuur’. De burgemeester is supertrots op dit technologische hoogstandje. Hoewel deze nepnatuur nauwelijks van de echte te onderscheiden is, ontdekt Superjuffie al snel dat deze giftig is. Ze heeft haar handen vol aan het redden van dieren die er per ongeluk van gegeten hebben. Hoe kan ze voorkomen dat de plannen doorgaan?

Juf Sanne zegt:

Het valt niet mee om Superjuffie te zijn. Je probeert een klas les te geven maar als er een dier in nood is, dan verander je direct in Superjuffie. Je kunt er niets aan doen om het tegen te houden. We hebben al kunnen genieten van het eerste boek: Superjuffie. In het tweede boek beleeft Superjuffie nóg spannendere avonturen, het is een waanzinnig boek om in de klas voor te lezen. Het boek is geschikt voor groep 4, 5 en 6 en je kunt het nu winnen op JufSanne.com !

Hoe? Geef antwoord op de volgende vraag: In 1 mei 2013 komt er een nieuw Superjuffie boek uit. Wat is de titel van dit boek?

Hint: kijk vooral op de site van Superjuffie voor het antwoord! En als je daar toch bent, schrijf je dan gelijk in voor de superjuffie wedstrijd!

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd: Juf Shanon, de biebmoeders uit Noordwijk en Lian Bos.

Stuur jouw antwoord in een mail voor 4 april. Vergeet niet je adres te vermelden! We geven 3 exemplaren weg!

Let op! Zet jouw antwoord niet in een reactie op deze blog. Zo geef je het antwoord een ander cadeau;-)