Prijsvraag: Duh wat? Duh boekjes!

Er zijn al scholen waar met iPads gewerkt wordt. Er zijn ook al leerkrachten die hun iPad iedere dag mee naar school nemen om hun kinderen er mee te laten werken. Maar het aanbod is nog beperkt. Er zijn al aardig wat apps, maar we willen ook boeken op de iPad!

duh1

Die zijn er nu: interactieve én informatieve boekjes voor kinderen op de basisschool. De reeks heet Duh! (Dat staat voor: De Ultieme Hersenkick). De boekjes zijn voor nieuwsgierige kinderen, die al best aardig kunnen lezen. Het lezen wordt ze makkelijker gemaakt doordat er in elk boekje veel te beleven is: puzzel de aarde in elkaar, bekijk een filmpje van een kat die een muis vangt en zie hoe een kasteel verdedigd werd. Moeilijke woorden kunnen ze aanklikken, die worden dan uitgelegd. En nog leuker: het is supermakkelijk voor een werkstuk of een spreekbeurt! Achterin elk boekje staan handige tips om een werkstuk of spreekbeurt extra goed te maken.

Lees verder om te zien hoe je deze digitale boekjes kunt winnen …

Prijsvraag

Er zijn nu vier Duh boekjes te koop in de iBookstore en er wordt gewerkt aan meer onderwerpen. Ik mag 4 promocodes van de boekjes uitdelen, van ieder onderwerp één. Wil jij er eentje? Kijk op de Duh! site om jouw favoriet te kiezen. Stuur daarna (vóór 1 februari 2013) een mail naar info@jufsanne.com waarom jij vindt dat je zo’n boekje kunt gebruiken. En schrijf erbij welke titel je het liefst wilt hebben!

 Kijk ook op http://www.duhboekjes.nl . Op de Pinterest pagina van Duhboekjes vind je van ieder Duh! boekje extra plaatjes en een bord met ideeën voor nieuwe boekjes. Zeer handig voor een werkstuk of spreekbeurt!

De winnaars zijn bekend:

Robin Smorenberg wint Kastelen en ridders
Petra en Lars Spit winnen Vulkanen
Esther Vollenga wint Katten
Marije Jeuring wint Friet

Van harte gefeliciteerd en een recensie wordt zeer gewaardeerd!