Win: Het vrolijke wintervoorleesboek van Marianne Busser en Ron Schröder

Het vrolijke wintervoorleesboek – Marianne Busser en Ron Schröder en Dagmar Stam – Van Holkema en Warendorf – ISBN: 9789047513919

Het verhaal:

In deze bundel staan versjes, liedjes en verhaaltjes over allerlei dingen die in de winter spelen. Verschillende personages beleven nieuwe avonturen. Zo koopt het mannenkoor als verrassing een joekel van een kerstboom voor tante Dina en eisen ze dat de boom keurig wordt ingepakt. En de kleuterklas is supertrots op hun kerststal. De blote koning is zo blauw van de kou dat de koningin hem niet eens meer herkent, en olifantje Oliebol houdt lekker een pyjamadag. Daan en Doortje komen in de krant met hun vogelrestaurant, en Kobus en Kwak hebben een wel heel bijzondere vriend… Een heerlijk boek vol grappige tekeningen van Dagmar Stam voor jong en oud over de winter!

Juf Sanne zegt:

Het vrolijke wintervoorleesboek is een zeer handig boek voor kleuterjuffen en meesters. De eerste plaat in het boek is al gelijk eentje om regelmatig te bekijken. Veel figuren die in verhalen, versjes en liedjes in het boek voorkomen staan op deze plaat afgebeeld. Zo krijgt die plaat, na het voorlezen van een nieuwe bladzijde, steeds meer betekenis voor de kinderen. Je raakt steeds nieuwsgieriger want welk verhaal zit er achter Het groene varken in de sloot? Gelukkig! Op de grote plaat zien we dat varken gered wordt uit de sloot!
Juffen en meesters, met dit boek kom je de winter wel door!

Doe mee en win!

Wil jij een gesigneerd exemplaar van Het grote wintervoorleesboek winnen? Dat kan! We geven 3 exemplaren weg.

In de week van 3 december viel er in het hele land sneeuw. Wat was de leukste, grappigste, schattigste of meest inspirerende uitspraak van een kind uit jouw klas? Het kan ook een gesprekje zijn geweest of een anekdote. Je mag ook achteraf vragen wat de kinderen het leukst vonden. Een reactie van de kinderen insturen is sowieso kans maken op één van de drie boeken.

De winnaars zijn bekend! Gefeliciteerd:

Lianne van den Bout, Neny Steenbergen en Jasmine Fernandes Peres . Het boek komt zo snel mogelijk naar je toe zodat je er nog uit kunt voorlezen deze winter! Veel plezier ermee.

Mail jouw antwoord + adres vóór 22 januari naar sanne@jufsanne.com. Let op! Niet reageren op deze blog maar mailen! Veel succes.