Win Het grote Sint- en Kerstboek (incl. cd met nieuwe Sint- en Kerstliedjes)

Het grote Sint- en Kerstboek (incl. CD met nieuwe Sint- en Kerstliedjes) – Marianne Busser & Ron Schröder –  ISBN: 9789044327625 – The House of Books

Ik bof maar! Ik mag voor Sinterklaas spelen. Ik mag 3 exemplaren van Het grote Sint- en Kerstboek met cd van Marianne Busser & Ron Schröder weggeven! Wil jij dit leuke boek winnen? Lees dan verder.

Het boek:

Een lekker dik voorleesboek met cd voor die heerlijke tijd waar alle kinderen zich altijd zo op verheugen: de decembermaand! Met zowel grappige als lieve verhaaltjes, versjes en liedjes over Sinterklaas en zijn pieten, en over het kerstfeest en alle voorbereidingen die daar aan vooraf gaan.

Juf Sanne zegt:

Niets is prettiger dan een flink gevuld boek voor de Sint en kerstperiode. Je wilt iets van de plank pakken en ‘even’ tussendoor kunnen doen, of er echt even voor gaan zitten of er lekker over zingen. Nou, dat kan allemaal met dit leuke boek. Maar naast verhalen, versjes en liedjes is het boek verder nog gevuld met spelletjes, zoekplaten en kleurplaten om te kopiëren. Een fantastisch boek met maar liefst 112 pagina’s om in november en december  in de klas te gebruiken.

Ik wil je ook even wijzen op de leuke site van Marianne Busser en Ron Schröder. Je kunt er diverse kleurplaten vinden en elke maand meedoen met een kleurwedstrijd. Je kunt gerust met de hele klas meedoen want ook deze winnen geregeld een boek op de site! Verder is de site gevuld met diverse memoryspellen en spelletjes en gratis gedichten. Heb je moeite met het maken van een Sinterklaasgedicht? Geen nood! Op de site vindt je veel leuke gedichtjes die je gratis mag gebruiken.

De prijsvraag:

Wil jij 1 van de 3 exemplaren winnen? Doe dan je huiswerk! Beantwoord de volgende rekensom:

(Hoeveel bladzijdes heeft het boek?) – (Hoeveel mijters staan er in de kast?) + (Hoeveel jaar bestaat JufSanne.com?)

Tel alle getallen bij elkaar op en rijm een regel met het antwoord. Stuur het antwoord via de mail. Doe dit vóór 26 november 2012. Succes!