Sinterklaasjournaal 2012

Hoera! We gaan weer beginnen met het Sinterklaasjournaal!  Op de speciale pagina kun je ideeën vinden die aansluiten bij het Sinterklaasjournaal. De ideeën brengen je net een stapje verder.

Er staan ook werkbladen tussen die wel bedoeld waren voor het officiële lespakket van het Sinterklaasjournaal (waarvan ik de auteur ben), maar wegens ruimtegebrek zijn geschrapt. Gelukkig hoef je niets te missen en kun je ze hier bij Juf Sanne downloaden! (Deze aanvullende werkbladen zijn met toestemming van de NTR gepubliceerd)

Ik adviseer je gedurende de uitzendingen van het Sinterklaasjournaal regelmatig op deze pagina te kijken voor aanvullingen, en leuke nieuwe ideeën en extra’s. Ik wens je een ontzettend leuke tijd met de kinderen en geniet ervan! Onthoud ook dit: het komt altijd weer goed 😉