Prijsvraag: win een schoolboekenpakket van The House of Books

The House of Books viert het jubileum met juf Sanne en trakteert met een boekenpakket voor de hele school!

Wil jij het boekenpakket winnen voor jouw school? Lees dan verder. Het pakket dat je kunt winnen bestaat uit de volgende 8 boeken:

Groep 1: Liedjes en verhaaltjes voor peuters en kleuters – Ron Schröder en Marianne Busser

Over Bas met zijn nieuwe goocheldoos. Over Boris en Roosje die als verrassing bloemen voor mama gaan plukken en dan per ongeluk in de sloot vallen. En over de tweeling Sas en Suusje die voor de allereerste keer naar groep 1 gaan. En verhaaltjes over het hondje van Merel, kamperen op zolder, en over niet tegen je verlies kunnen. Dit en nog veel meer in dit heerlijke voorleesboek.

Op de gratis cd achter in het boek staan tien vrolijke en vertederende liedjes waar elk kind met veel plezier naar zal luisteren! Met illustraties van Dagmar Stam.

Groep 2: Er was eens een aapje (over letters) – Gitte Spee

Over letters van Aap tot Zee.
Er was eens een aapje
dat wou naar de zee
maar hij wist nog niet hoe
en wie ging er mee?

Een lief prentenboek over een aapje dat op zoek gaat naar de zee en onderweg van alles leert over letters en woorden. Op speelse wijze worden kinderen vertrouwd gemaakt met taal, in een boek dat iedereen met plezier zal voorlezen.

Groep 3: De wolf en de zeven geitjes (e3) – Annemarie Bon en Sandra Klaassen

Hou jij ook zo van sprookjes? De wolf en de zeven geitjes ken je vast al. Maar het blijft spannend. Keer op keer. Je zult maar een geitje zijn. En dan komt de boze wolf die jou wil opeten. Wat fijn dat het kleinste geitje er is (AVI E3).

Groep 4: Aladdin en de wonderlamp (e4) – Annemarie Bon en Sandra Klaassen
Hou jij ook zo van sprookjes? Dit beroemde sprookje komt uit het verre oosten. Het zit vol magie en is zó mooi. Aladdin is de zoon van een arme kleermaker. Hij is lui en haalt liever kattenkwaad uit. Op een dag komt er een rijke Moor op hem af. Aladdin weet niet dat hij een gevaarlijke tovenaar is. Hij heeft Aladdin nodig om een wonderlamp te roven. Als je die opwrijft, komt er een geest die alles kan. De Moor is sluw, maar hij weet niet hoe slim Aladdin is! (AVI E4)

Groep 5: Dierenroof – Inge de Bie
Een kinderboerderij wordt geplaagd door meerdere diefstallen waarbij hulpeloze dieren worden ontvreemd. Eerst gaan de dieven er met twee papegaaien vandoor, daarna met een lief, klein geitje en met een pluizig konijn. De negenjarige Veerle besluit om met haar vrienden achter de dieven aan te gaan, want dit kan zo niet langer!

Groep 6: Lekker Vies – Ditte Merle
Lekker vies is een vrolijk boek over alles wat uit je lijf komt. Maak nepsnot, nepkots of een mooie nepdrol en hou iedereen voor de gek. Lekker vies gaat over oorsmeer, snot en spuug. Hoe vaak laat jij een boer… of een scheet? Ben jij een knetterfabriek? In ieder geval is iedereen een slijmbal, want overal zit slijm. In je neus, je keel, je maag, je darmen. Pies is gezond, zeggen sommigen en drinken elke dag een glaasje pies. Hmm … lekker of vies? Dit boek heeft ook een app voor Ipad en Iphone .

Groep 7: Wolfling – Di Toft

Men dacht dat ze niet meer bestonden, maar er is er nog één op de wereld… Wanneer Nat Carver een vreemde, vies ruikende hond mee naar huis neemt, verandert zijn leven voorgoed. Woody is namelijk een weerkind, een wolf die kan veranderen in een jongen. En die zijn zeldzaam. Woody is zelfs de laatste die nog op de wereld over is. Dan ontdekt Nat dat Woody is ontsnapt aan een zeer geheim wetenschappelijk project. En de kwaadwillende wetenschappers willen hem terug – koste wat het kost.

Groep 8: De augurkenkoning – Rebecca Promitzer
Bea woont in Elbow, waar het de hele zomer regent. De meeste mensen zoeken de zon op, maar er zijn altijd nog wel een paar leeftijdgenoten die achterblijven. Bea’s schoolvriendje Sam, die zich op de tweede dag van de vakantie al stierlijk verveelt, komt bij haar langs en neemt Bea in de stromende regen mee naar een spookachtig, vervallen huis, waar hij een gruwelijke ontdekking heeft gedaan: het lijk van een man. Bea en Sam proberen te achterhalen wat er gebeurd is, maar hoe dieper ze graven, hoe gevaarlijker het blijkt te worden. Bovendien merken ze al gauw dat ze niet de enigen zijn die het mysterie willen ontrafelen.

Prijsvraag

Je kunt het hele pakket van 8 boeken winnen voor jouw school! Wat moet je doen:

Maak een schatting van de winkelwaarde van dit boekenpakket, en laat het me weten via onze Facebook pagina of via email. Het pakket wordt verloot onder de goede inzenders. De actie loopt tot 14 oktober 2012.