De mooiste vis van de zee prijsvraag

De mooiste vis van de zee viert ook een jubileum, hij bestaat 20 jaar! Reden voor een feestje vonden Uitgeverij de Vier Windstreken en JufSanne.com. De Vier Windstreken heeft voor dit jubileum een leuke actie op touw gezet:

Een feest is pas een feest als je het viert met anderen. Daarom nodigt De Vier Windstreken alle juffen en meesters uit om, speciaal voor Regenboog, een vissenfeest te geven in de klas. Kinderen kunnen dan bijvoorbeeld blauwe limonade drinken, slingers maken en natuurlijk een verjaardagskroon met Regenboog erop knutselen. De Vier Windstreken ontvangt graag een foto met verslagje van het feest. Het leukste vissenfeest wordt beloond met een prijzenpakket met artikelen van De mooiste vis én een dagje Sealife voor de hele klas! Stuur je foto en verslag naar info@vierwindstreken.com .

Maar omdat JufSanne.com 10 jaar bestaat doen we er nog een schepje bovenop! We mogen 3 pakketten van ‘De mooiste Vis van de zee’ weggeven. Lees verder om te zien wat er in het pakket zit, en hoe je het kunt winnen …

Het pakket bestaat uit:

  • Het nieuwe boek ‘De mooiste vis van de zee gaat slapen’;
    In het zevende avontuur over Regenboog gaan we een stapje terug in de tijd, toen hij nog maar een klein visje was. Net als veel kinderen kan hij ook wel eens niet slapen. Dan komt zijn mama hem te hulp. Zij belooft hem altijd te beschermen, of hij nu in de zwarte inktwolk van een octopus verdwaalt of een nare droom heeft. Ssst! Daar valt de mooiste vis van de zee al in slaap… met glinsterfolie. Juf Sanne zegt: Super schattig boek! Ik vond dat er nog weleens te veel tekst in de verhalen van de mooiste vis stonden maar dat is bij dit boek niet het geval. De tekst is simpel en vertederend en de platen prachtig en met hier een daar een vleugje humor.

  • Een vingerpopje
  • Vingerboek met het eerste verhaal rond Het mooiste visje van de zee.

 

Wat moet je doen om 1 van deze pakketten te winnen? Simpel. Ga naar de site van uitgeverij De Vier Windstreken en zoek 3 titels van de beschikbare lesideepakketten. Mail het antwoord, of laat je antwoord achter op onze Facebook pagina vóór 10 september en wie weet win jij één van de drie Mooiste vis van de zee pakketten!