Start van een nieuw schooljaar

De scholen gaan weer beginnen! Natuurlijk staan we je dit jaar ook weer bij met allerlei lesideeën, werkbladen, woordkaarten, knutsels en nog veel meer. Om weer op gang te komen, kijk eens bij het thema school, de starterset met belangrijke basiselementen in een kleuterklas, lesideeën per thema of bij de algemene lesideeën. Gebruik je de methode Schatkist op school? Kijk dan eens op de Schatkist pagina’s bij het anker ‘een nieuw schooljaar‘.

Zoals je waarschijnlijk hebt gezien zit de site in een nieuw jasje: we hebben een nieuw logo (ontworpen door Marjolein Hund, bekend van illustraties van o.a. boeken van de Willewete serie!), de vormgeving is aangepakt en de site is makkelijker doorzoekbaar. Wist je trouwens dat JufSanne.com dit jaar 10 jaar bestaat? Dat gaan we dit najaar groots vieren met diverse prijsvragen, dus houd de site en de speciale jubileumpagina goed in de gaten!