Jubileum prijsvraag: win een rugzak met boek

In samenwerking met Uitgeverij Unieboek Spectrum: een waanzinnig leuke actie in het kader van het juf Sanne 10 jarig Jubileum (zie ook de jubileum pagina). Unieboek Spectrum stelt een prachtige rugzak met het boek  “Een hol van mol” uit de “Supervrienden” reeks van Fiona Rempt en Noëlle Smit. Wil je deze prijs winnen? Lees dan verder …

De uitgever zegt:

Supervrienden: Het hol van mol, een AVI-meegroeiboek.

In vijf AVI-niveaus leren lezen met de Supervrienden. In dit nieuwe verhalenboek maken de Supervrienden weer grote en kleine avonturen mee. Deze avonturen zijn verdeeld over 5 AVI-niveaus: AVI Start, M3, E3, M4 en E4. Zo is er niet alleen voor elke lezer een avontuur op het eigen leesniveau, maar groeien de lezers met de Supervrienden mee. Een bundel vol plezier en avontuur voor de beginnende lezer! Kijk ook op www.supervrienden.nl .

Juf Sanne zegt:

Wat is het vreselijk moeilijk om boeken te maken voor beginnende lezers! En wat is het Fiona Rempt goed gelukt!  Noëlle Smit maakte de illustraties, enorm grappig, vol expressie en vrolijkheid. Ik heb zelf leren lezen met akelig saaie boekjes over Mies en aap. Het boek “Het hol van Mol” uit de serie Supervrienden zit vol met grappige verhalen met voor elke start van een nieuw AVI-niveau een introductie van nieuwe woorden en karakters. Briljant, ik heb het boek met veel plezier gelezen en kan niet wachten om het boek zelf cadeau te doen aan mijn dochter aan het begin van groep 3 dit schooljaar.

Ben je een kleuterjuf of meester, een ouder of een leerkracht van groep 3 of 4? Dit boek is waanzinnig leuk om in de bibliotheek van school te hebben staan of om jouw kind mee te verrassen aan de start van groep 3. Doe mee met de actie!

Hoe kun je de tas met het boek winnen?

 

Simpel: stuur me vóór 8 augustus de leukste foto van jouw Supervrienden via email, twitter of Facebook. Het hoeft niet een recente foto te zijn, wellicht had je vroeger op de basisschool een groepje supervrienden? Of stuur een leuke foto van uw zoon of dochter met zijn / haar vakantievrienden / supervrienden.

 

13-8-2012: De actie is inmiddels gesloten, de winnaar staat hier

 

Supervrienden: het hol van mol | Een AVI-meegroeiboek | Fiona Rempt & Noëlle Smit
gebonden | 96 blz. | 17 x 23 cm | € 13,99 | isbn 978 90 00 30492 9