Theater Terra doet je hart smelten, bonzen en swingen

Als je nog niets had om te doen in de voorjaarsvakantie …

Het maakt niet uit hoe oud je bent, of je kinderen hebt of niet, of je juf of meester bent, bij de BSO werkt of helemaal niet: Dit is het! Theater Terra beleefde vandaag in Amsterdam de première van de musical ‘Kikker en zijn vriendjes’. Ik heb zelf de voorstelling nog niet gezien, ik ga pas in april met mijn dochter en nichtje. Wel heb ik de voorstellingen ‘Kleine ezel’ en “Kikker in de wolken” gezien. En in oktober ben ik met mijn dochter en haar oma naar ‘Het grote Theater Terra popconcert’ geweest. De liedjes van Kikker en Ezel worden bij ons thuis grijs gedraaid en ook de DVD van Kikker en Ezel is favoriet bij onze kinderen.

De liedjes zijn fenomenaal, het spel is doordacht en zeer knap gedaan. Theater Terra is mijn favoriet, ik kan het niet anders zeggen. Een voorstelling van hun bekijken is zo bijzonder, ik heb bewondering voor deze mensen en hun creativiteit. Kijk eens op de site van Theater Terra waar ze binnenkort spelen. Als je eerder gaat dan ik, laat je dan even weten hoe het was?