Nieuwe kleutermethode

In mei komt er een nieuwe kleutermethode op de markt. Uitgeverij Malmberg brengt “kleuterplein” uit, een geïntegreerde methode bestaande uit 16 thema’s. Naast de seizoenen (acht thema’s in totaal) zijn er ook nog andere thema’s beschikbaar zoals bijvoorbeeld post, kunst en eten. Ik ben een bofkont want ik mocht een “sneakpeek” werpen in één van de thema’s en ik ben zeer enthousiast. Het is makkelijk in gebruik en er zijn voor 2 leerjaren lessen uitgewekt. Niet alle lessen zijn even origineel maar voor een startende leerkracht wel een enorme steun in de rug. De extra materialen zijn aantrekkelijk en het geheel ziet er mooi uit.Je kan alvast een kijkje nemen op de site: http://www.kleuterplein.nl voor meer informatie. Meer informatie volgt vast en zeker.

Update: inmiddels staan er aanvullende lesideeën voor Kleuterplein op de site.