Hoe werkt de nieuwe site van jufsanne.com precies?

Even een korte uitleg over de nieuwe site. jufsanne.com werkt met een blog. Ik vertel iets en jullie krijgen nu de kans om op mij te reageren. Je kan je registeren en dat scheelt steeds een hoop invulwerk. (Maar het hoeft niet om een reactie te kunnen plaatsen.) We kunnen op deze manier elkaar helpen, je kan verzoekjes doen en je kan zo om advies vragen. Andere mensen kunnen daar ook op reageren. Als je op een verhaal van mij wil reageren klik dan op Comments of op de titel van het bericht.

Alle oude ideeën staan onder het kopje thema’s. Het is de bedoeling dat alle oude pagina’s worden aangepast. Dat betekent dat er een overzichtelijke downloadpagina voor elk thema komt en dat elke thema zijn eigen indexpagina krijgt. Alle spellen staan nu overzichtelijk bij elkaar onder het gelijknamige kopje. Nieuw is de starterset. Daar staan materialen voor beginnende leerkrachten of voor ervaren leerkrachten die een nieuwe impuls willen in hun klas. Onder het kopje Lesidee staan algemene lesideeën die niet persé bij een thema horen.

Dit is dus je kans om je mening te laten horen, advies te vragen, verzoekjes te doen. Dus laat wat van je horen!